glitter

Detta införskaffade jag mig för ett tag sedan, har inte hunnit använda det än men det ser ju riktigt fint ut. Gillar när det är olika färger på glittret som sedan är ihopmixat. Kommer ha på mig det när jag går klädd i helsvart.
Idag har jag inte gjort alls mycket. Vaknade rätt sent och sedan kom mormor hit på middag, så mysigt. Tog det lugnt efter det och försöker väl att inte tänka på att skolan börjar imorgon. Känns också konstigt att nästa lov vi får är sommarlovet,längtar så sjuukt mycket.

sommar 2012

Inte lite man saknar sommaren när man ser bilder som den här. Som tur är så är det inte så himla långt kvar nu..
I alla fall så vaknade jag upp med ett huvud som kändes som att det skulle sprängas och en rinnande näsa. Så jäkla typiskt att man mår såhär när man äntligen har lov? 
Åkte ner med hanna igår en sväng till stan men idag tror jag att jag bara ska försöka stanna hemma. Inte så snällt emot min kropp att jag åkt moppe typ varje dag när jag mår så här men men..hoppas ni håller er friska,kram

Weekday

Denna fina och otroligt sköna tröja fick jag också med mig hem ifrån göteborg, fann den inne på Weekday och den var så skön. Perfekt myströja.
Legat ute i solen i nästan två timmar och ska strax ut igen, himla skönt. Dock lite deprimerande när man blundar och det känns som sommar och när man öppnar ögonen ser man snön som ligger på grannarnas trädgård,jaja, våren är här i alla fall. 

godmorgon

Godmorgon sunshines! Solen lyser och än så länge har det ju varit hur fint väder som helst hela veckan. Fast så fort man börjar tro att våren faktiskt är här så kommer det en massa snö.. 
Ska går ner och göra iordning lite frukost och sätta mig ute i solen. Idag händer inget särskilt men kan vara skönt att bara ta det lugnt ibland. 

Accessorize

Dessa är ett av de fyra paren trosor jag fick med mig hem igår. Finns en affär i göteborg som heter Accessorize. De har så grymt fina och söta trosor där inne. Samt en massa andra fina väskor, plånböcker osv. Men tycker verkligen att deras trosor är så sjukt fina och gulliga. Har fem par och får verkligen inte nog utav dem. De kostar ca 100 kr styck och det är verkligen värt det.
I alla fall så vaknade jag upp med huvudvärk och en hals som värkte som sjutton. Kunde knappt svälja och jag lär ju fortsätta att må såhär resten utav lovet med.. Har i alla fall druckit tre koppar med te nu så får hoppas att de blir bättre,kram
 
 

göteborg

Kom nyss hem ifrån en mysig dag i göteborg. Vädret har varit hur skönt och fint som helst och hittade lite smått. Var dock tänkt att jag skulle införskaffa mig en oddmollykofta då jag tycker att de är så fina nu till våren, men självklart fanns inte den färgen jag helst ville ha. Men tänkte ta och kika inne på jolina och faith om de har den. Vart i alla fall en hur mysig dag som helst, göteborg är alltid lika underbart.
Ska bort senare på kvällen så vi får höras imorgon, stor kram
 
 

Secret Craving

Fick hem denna underbaringen för ca 1 vecka sedan, luktar så himla gott! Den luktar ganska sött och passar perfekt nu till våren/sommaren. Funderar även starkt på att köpa Mango Temptation då en vän till mig köpt den och den luktar så sjukt gott. Var först lite tveksam till doften av mango men det luktar väldigt frächt blandat med sött typ, haha så svårt att förklara.
Eftersom de "dunstar" ganska fort och tyvärr inte håller lukten så himla länge så brukar jag i stället spruta lite i håret efter att  jag tex duschat, så blir det en mer naturlig doft.
 

1 april

 Haft en riktigt härlig dag med släkt och vänner. Började dagen med att åka iväg med familjen för att äta påsklunch. Min farfar bjöd alla oss på pappas sida. Det var riktigt gott och efterrätten var dödlig,skojar inte. Med magen helt proppfull åkte jag hem. Vi åkte en rätt fin väg, kommer dock inte ihåg vad den hette, men man åkte i alla fall på en väg med värsta fina utsikten över en sjö som var helt knallblå. Det var även massa ekar runt vägen, såå surt att jag glömde kameran hemma. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, imorgon kommer nog min vän frida hit. Kram