B.F.F big false friend


ericahammar

åh så tråkigt att bloggen kommer i andra hand just nu,men skolan kommer före men följ mig på instagram där uppdaterar jag betydligt bättre. ericahammar heter jag där.

rain

Jag som trodde att denna dagen skulle bli fri ifrån regn,men där hade jag fel. Ska snart bort till stallet,åh lär ju ha en jätteblöt häst,suck..

odd molly

sjal-ingen aning  blus-odd molly  jacka-zara  byxor-gina 

I want someone to be afraid of losing me

Livet rullar på hyfsat bra just nu! Känns dock som att det är ganska mycket saker som ska göras och som är på gång,men det löser sig säkert. Och att elfsborg vann guld kan väl ingen ha missat? Riktigt härligt! 
Ny skolvecka som väntar och det är bara att hålla ut tills jullovet. Tycker att redan första december så börjar den där mysiga julkänslan kommma och allt blir så mycket lättare,men kanske bara är jag som känner så..natti

I wonder if you smile at my texts,like I smile at yours

Varit nere i stan idag med mina fina vänner emma och frida. Vi tog en mysig fika och pratade om allt mellan himmel och jord. Kollade runt lite i affärer och köpte en present till min kusin som fyllt 18. Nu är jag äntligen hemma och det lär bli en ganska lugn kväll! Massa godis och mys framför tvn,perfekt.
 

she's not mad. she's hurt

Äntligen är jag tillbaka! Har faktiskt inte gjort särskilt mycket under lovet men några saker jag hunnit med är,varit hos sjukgymnasten,tryckt i mig godis,umgåts med underbara vänner,shoppat,ätit,sovit&ätit. Varit så underbart skönt med lov faktiskt. Känner att man behöver den här veckan ledigt för att sedan kunna ge gärnet till julen. See ya