inget internet

Förlåt för kass uppdatering i två dagar nu. Det är någon kabel hemma till internetet som är sönder så kan inte vara inne på nätet eller något, men mamma lovade att fixa det idag så hoppas att det löser sig, så tomt utan internet haha..

randigt

Mötte upp frida efter skolan idag och gick runt en sväng i stan. Hatar att det ena sekunden känns som att det äntligen (!!) är på väg att bli höst och sedan känns det helt plötsligt som att vi är i mitten av juli igen. Har tagit på mig för varma kläder varje dag nu så det blir ju så sjukt varmt när man sedan ska ta bussen hem, men men..
Gick i alla fall runt med frida ett tag och efter många om och men så bestämde jag mig för att köpa denna svartvita koftan. Den är stickad och trooor att den kommer bli ganska fin och skön att ha nu till hösten men är fortfarande lite osäker, så vad tycker ni? Är det en keeper?

fotografering

Pojkvännen stannade här över natten så vi åkte tillsammans ner till skolan idag då både jag och han började sent. Hade fotografering i skolan, jag kan dock inte bli fulare på detta kortet än förra årets vilket är ett plus..
Kom precis hem och ska snabba mig bort till stallet nu, ikväll blir det träning och sedan ska jag bara ta det lugnt, min kropp hade gärna velat ha helg imorgon kan jag lova er.

Q/A

Q.Vilka nike free run skor tycker du e snyggast? tacksam för svar :)"
A. Jag tycker nog mest om de som finns i starka färger men gillar även de som är tex vita och svarta, så ett svårt val. Men hade jag köpt ett par så skulle jag nog köpt de turkosa. Beror lite på vilka färger man har på sina träningskläder osv.
 
 
 
 
 
 

Q/A

Q."Vilken vs body mist rekomenderar du?"
A. Själv älskar jag min egna body mist som heter Secret Craving. På den så står det "Black currant & Vanilla absolute" och jag tycker själv att den luktar lagom sött. Inte så att den sticker i näsan liksom, utan så att man bara får en fräsch känsla när man luktar på den. Så den rekomenderar jag absolut. Sen luktar även Mango Temptation himla gott! Så dem två är mina favoriter i alla fall. Men sen vet jag att det finns mååånga fler som luktar jättegott så man får nog köpa ett par innan man hittar sin favorit.

sunday

Haft en jättemysig dag med mitt hjärta. Åt thai och gick sedan för att titta på grown ups 2, första filmen är helt klart mycket bättre men tvåan var rolig den med. Har i alla fall haft det jättemysigt.
Dagens klädval ser ni på bilden. Solen har legat och stekt över borås hela dagen så var alldeles för varmt för att ha jacka, härligt!

söndagslyx

När jag vaknade blev jag såå sugen på jordgubbar så tog fram lite gottigott. Kom nyss ut från duschen och klockan två ska jag vara i stan för att möta upp pojkvännen, kommer nog bli supermysigt. Hörs senare ikväll, kram

släktträff

Hade släktträff idag vilket var väldigt roligt faktiskt. Brukar ha en varje år, alltid kul att träffa alla sysslingar tex som man inte ser så ofta annars. På bilden är det min lilla kusin Filip och jag. Stackarn trillade och slog i huvudet så han har en rätt rejäl bula över ögat (som ni ser på bilden). 
Imorgon kommer Robert hit och så ska vi antagligen in till stan lite senare under dagen och kika på lite bio och äta, mysigt! Hoppas alla haft en bra lördag, kram
 

torsdagkväll

Är hemma efter att ha tränat, mina lår gör så ooont, men go känsla ändå! Slängt i mig en snabb kvällsmat bestående av yougurt med banan och cocos, och ett glas isvatten, mums! Imorgon är det första riktiga skoldagen, hej läxor och plugg. Skönt att det är helg direkt efter i alla fall.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla lite tv innan det är dags att sova, kram

gårdagen

Efter skolan igår stack jag in till stan för att möta upp Frida, Emma och Fia utanför Sven Erikson. Det var emmas och fridas första dag på gymnasiet så vi tog en fika och tjöta lite om det. Man blir ju själv väldigt sugen på att få börja gymnasiet när man hör hur roligt det verkar vara. De har en massa roliga saker framför sig!
Idag ställde jag klockan på åtta. Skulle snabbt in till skolan vid halv tio för u-samtal till klockan tio. Så lektionerna osv drar igång imorgon. Taggad för sista året på högstadiet nu!

första dagen

Onsdag idag, vilket innebär första skoldagen på många dagar. Skönt att ha hunnit vila upp sig så att man kan ge allt nu i slutet. Nian kvar och sen är det äntligen dags för gymnasiet. Önskar alla mina fina vänner som börjar gymnasiet idag en bra dag! 
Efter skolan drar jag in till stan för en fika med frida, emma och fia, myyys. kram

höstjackor

       
Okej, fick ju som sagt en fråga innan, ifall jag kunde tipsa om höstjackor. Självklart kan jag det. Dessa jackor är sånna som jag själv tycker är snygga, dock är en del av dem svindyra, men man kan ju alltid hitta någon liknande. Så dessa är mer inspiration kan man säga. Jag har själv en quiltad skinnjacka som jag köpte på zara förra året, trivs så bra i den! 
Skinjackor är ju lika snyggt och populärt varje år så tycker absolut att man ska investera i en. Tröttnar man någon gång på den så kan man ju bara slänga över en pälsväst eller något liknande.

for school

Imorgon börjar skolan igen, de sista dagarna har varit väldigt dryga faktiskt. Känns liksom som att man inte kan hitta på något bara för att skolan snart börjar, fast man vill ändå ta vara på de sista dagarna. Jaja, igår hade jag träning på kvällen och efter det följde pojkvännen med mig hem. Riktigt skönt nu när träningarna äntligen börjat dra igång igen!
Fick en fråga förut om jag kunde tipsa om lite höstjackor, absolut kan jag det! Inlägget kommer ikväll, väldigt roligt när ni frågar om sånt, då blir det lättare för mig att variera inläggen om ni förstår..see ya

inspiration

Bilderna är tagna ifrån weheartit och inte utav mig.
Tillbringat hela dagen med pojkvännen och tittat på honom när han lira lite handboll, så duktig är han. Imorgon ska han spela på förmiddagen men kommer till mig på eftermiddagen. 
Snart börjar skolan och kan ärligt säga att jag längtar lite, kommer säkert ångra detta sjukt mycket sen när jag sitter hemma med böcker och läxor upp till öronen men men, ska bli kul att träffa alla kompisar igen som jag inte träffar så mycket på fritiden, och även komma in i den "vanliga" vardagen igen. Börjar ju nian så det är bara slutspurten kvar nu innan det är dags för gymnasieval osv, vaaa jag längtar ska ni veta!

friday

På bilden ser ni blusen jag köpte i onsdags inne på faith.
Kass bild ifrån gårdagen, skulle egentligen slängt in ett inlägg innan jag åkte men hann verkligen inte det. Haft två mysiga dagar med härliga människor! Lysnnat på håkan, ätit gott, lekt, skrattat och pratat tills klockan var alldeles för mycket..
Idag har jag inga planer alls, bara ligga hemma och ta det lugnt kanske? Imorgon ska jag antagligen titta lite handboll då pojkvännen ska till göteborg och spela cup, see ya

höstkänsla

Bilden är tagen av min fina vän Odile och är redigerad av mig.
Var i stan idag en sväng med hanna. Tog mig faktiskt lite tid för att kika inne på faith eftersom de har en väldigt stor rea där (fast den har väl ingen missat..) men men, hittade i alla fall just den tröjan jag letat efter länge nu, härligt! 
Vid tolv imorgon ska jag in till Vänga för att träffa min gamla konfirmationsgrupp, vi ska tillbringa morgondagen och lite av fredagen tillsammans, kommer nog bli mysigt!

en massa tråkig fakta om mig

- jag är rätt kort och skulle lääätt vilja vara minst femton cm längre än mitt nuvarande mått (1.60 m)
- älskar sena sommarkvällar
- spelade fotboll när jag var ca sju år, slutade dock när jag var tretton
- tycker inget speciellt om skolan egentligen, varken älskar eller ogillar
- är en hyfsat glad människa, men även jag har mina dagar..
- gillar verkligen borås, tycker inte folk snackar mer skit här än vad dem gör i andra städer
- äter bara ost på pizza och hamburgare
- dricker bara lätt mjölk
- har fobi för fjärilar
- läser och kollar aftonbladet konstant
- mitt favorit ämne i skolan är engelska och NO
- gör åt alldeles för mycket pengar på fika och mat
- mina vänner är underbaaaaara
 

du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig

Hade tänkt att vakna tidigt idag för att träna lite på morgonen men jag vaknade vid ett plus att det ösregnade ute så det blev inget med det. Har legat och degat framför film hela dagen. Finns inte så mycket mer att göra när regnet öser ner ute. Det är dock väldigt mysigt att ligga och lyssna på regnet som smattrar emot rutan, samtidigt som man tittar på en bra film! 
 
 

helgen

fotograf: Frida Christensson
Haft en helg full med träning med laget, cyklade fem mil och sprang en mil, har sån sjuk träningsverk i låren just nu..plus att det är träning ikväll igen. Igår hade vi i alla fall kalas för både mamma och pappa, eftersom båda fyllde år när vi var i Kroatien. Det var längesen tårta smakade så gott! 
Senare på kvällen kom pojkvännen så vi tittade på film och när klockan var elva så gick vi ut och satte oss invirade i filtar, med tända ljus och tittade på stjärnhimlen. Såg två stjärnfall faktiskt, urmysigt!
Hoppas alla mina fina läsare haft en bra helg, ♥
 
 

pink

 
I tisdags kom mitt hjärta hem ifrån frankrike. Han hade med sig dessa två sakerna till mig, så söt. Parfymen luktar gudomligt gott och tröjan är hur skön som helst. Världens bästa pojkvän, älskar dig ♥

torsdag

fotograf: Frida Christensson
Idag har vi väldigt tråkigt väder här i borås. Hade tänkt att dra in till stan ikväll men blir nog en hemmakväll med pojkvännen istället, lika mysigt det. 
Under gårdagens fotografering så följde även min katt med oss vart vi än skulle gå, så blev några söta bilder tillsammans med henne.
 
 

fotodag

 
fotograf: Frida Christensson
Hade en heldag full med fotografering tillsammans med min fina vän frida, hon stod bakom kameran och jag stod framför. Herregud va duktig hon är, vet precis vart hon ska stå osv. Riktigt kul hade vi i alla fall!
Efteråt lagade vi lite mat och tjötade som vanligt. 
Detta ledde även till en ny header, den står min andra vän evelina för, hoppas ni tycker om den! 

svar

För er som inte är något handbollsintresserade hoppa till fråga 4 :)
 
Hur kommer det sig att du och Robert blev ihop igen? Har ni inte redan varit tillsammans innan?
svar: Vi snackade mycket även när vi inte var tillsammans och var väldigt bra vänner, sedan utvecklade känslorna sig helt enkelt. Jo, det stämmer.
 
Berätta mer om handboll och ditt lag! 
Vart spelar du? 
Hur ofta tränar du? 
Funderar på att börja, har du någon klubb du rekommenderar? 
Gillar du ditt lag? 
Gör ni något utanför planen också eller umgås ni bara när ni spelar och tränar? 
Är handboll tufft/farligt? :| ;) 
Gillar din blogg jätte mycket!
svar: Jag spelar i byttorps IF. Nu under sommaren så har vi egenträning 3-4 gånger i veckan, men under sässongen så har vi 3 träningar i veckan. 
I borås finns det ju bara två klubbar och de är byttorp eller bhk. Jag tänker inte prata dåligt om bhk då jag aldrig spelat med dem, men jag kan säga att vi har väldigt bra stämning i vårat lag, alla är snälla mot alla, alla är väldigt hjälpsamma och omtänksamma (om man tex skadar sig osv).
Jag älskar mitt lag, så jäkla underbara tjejer så det är sjuuukt. 
Jag tror att vissa umgås mer med vissa än andra, men någon dag har vi tex haft lagkväll osv. Våra tränare är väldigt insatta i vårat lag så de brukar ordna så att vi tex kanske tar en pizza tillsammans någon gång och gör andra roliga saker.
Handboll är en tuff sport då det krävs väldigt mycket utav varje spelare, men den är inte farligare än någon annan sport så länge man lär sig hur man ska spela och göra i vissa situationer.
Åh, va glad jag blir sötnos! Hoppas du fick svar på det mesta, annars är det bara att höra av dig igen om du undrar något, tycker absolut att du ska börja :)
 
Varför har du inte spelat handboll på ett tag? Eller du kanske har de fast att du inte skrivit de på bloggen...:)
svar: Jo, jag tränar väl så gott jag kan men har inte fått spela match sen i oktober ungefär. Förra året så spelade vi USM, samtidigt som vi alla sprang i fullfart tillbaka till vår planhalva, så skulle jag bryta en pass, tjejen som skulle få passen var precis bredvid mig och precis när jag satte ner handen för att hon inte skulle få bollen så trampa hon mig på foten, jag kände hur överdelen av benet vred sig och resten satt som fast gjutet i marken. Vi båda trillade till marken och jag kommer aldrig glömma den smärtan. Har haft problem med korsbandet sen innan , men under den matchen rök hela korsbandet och ledbandet. Gick till läkarna tre gånger för att jag ville få igenom en till magnetröntgen men det funkade inte tyvärr, men men, nu i september ska jag få spela första matchen igen, är grymt taggad!
Bild på hur knät såg ut dagen efter matchen, vääääldigt svullet..
 
Hur länge har du och Robert varit tillsammans? Så söta är ni!
svar: Nu har vi snart varit tillsammans i 2 månader, åh tack sötis :)
 
Tycker du själv att du äger mycket märkeskläder?
svar: Inte mer än någon annan.
 
Jättefin! Vad kostade den?
Ingen aning faktiskt kanske 200-300 kr?
 
Har du några högklackat? 
svar: Ja, ett par svara, kan visa bild imorgon :)
 
Vilka hårfärger har du haft?
svar: Bara den jag har nu, aldrig gjort något med mitt hår.
 
hur många odd molly plagg äger du? 
svar: Fyra st

små frågor

Okej, har noll inspiration idag så fråga lite frågor så svarar jag på dem senare ikväll, kan handla om kläder, planer för hösten, favoritplagget osv. Detta är inte riktigt en frågestund utan mer ett sätt för er att få svar på något ni undrat/undrar över (mogna frågor tack). Och till er som redan frågat frågor i andra inlägg, så kommer jag svara på dem ikväll tillsammans med det andra.
 

mitt rum

Äntligen säger jag bara!! Har vart väldigt onöjd med mitt rum ett tag och aldrig riktigt vetat vad jag ska köpa och hur jag ska göra för att få de bra, tills jag fick en massa ideer och nu någon månad senare är det helt klart. Allt ni ser på bilen här över har jag fixat fram. Klädstången var förut ett rör som jag fått pappa att sätta upp med hjälp utav två kedjor. Trälådan där det står "Gäsene mejeri" på har förut tillhört min gammelmorfar. Fann den i källaren och den är helt perfekt att ha jeans och underkläder i. Pläden har jag haft sen jag var liten, tyckte den passade in där.
 

vitt

Åh, är helt kär! Älskar hur tyget är över axlarna. Kommer vara jättefin till ett par ljusare jeans och lite silversmycken.

torsdag

Vaknade upp i fridas stuga imorse och lagade en supergod frukost. Åkte hem vid 4 och ska strax ner till stan med hanna och möta upp frida och fia där. Ska kika lite i affärer och säkert ta någon fika någonstans! Idag är det endast fem dagar kvar till älsklingen kommer hem ifrån frankrike, åh längtar så.
Men måste fixa iordning mig snabbt nu! Kram