back

Älsklingen fick sin present i fredags när vi sågs, han blev jätteglad så det var skoj! 
Efter en helg full av handboll är jag tillbaka! Helgen gick superfort, lite tråkigt faktiskt med ännu en hel skolvecka framför sig,men aja. Ska plugga lite nu, see ya tommorow med bra uppdatering

daily

Fysikprovet är nu avklarat, nöjd när jag gick ut från klassrummet faktiskt. Skönt! Imorgon är det sista dagen innan vi ungdomar går på heeeelg, wohoo! 
Mammi är i stan just nu, hoppas hon hittar något åt mig..återstår att se. Ska i alla fall ner och träna om cirkus 45 min,hörs ikväll

min egna 17-åring

Grattis på din dag världens bästa. Vaaa lycklig jag är med dig. Varje dag får jag höra hur fin du tycker att jag är, hur mycket jag betyder osv. Även min värsta dag kan bli bra tack vare dig. Känt dig sen du var 13 (!!!!) år, herregud vad tiden går fort, men måste säga att du är lika retsam nu som du var då, men älskar dig ändå. Ibland kan du verkligen vara världens jobbigaaaste, men du vet exakt hur du ska få mig att le igen. Alla borde få ha en pojkvän som dig, älskar dig så otroligt mycket. Hoppas din dag blir grym, ska pussa på dig så mycket när vi ses, my one and only♥

fysik

Ska plugga fysik hela kvällen idag men först ska jag käka lite oså. Onsdagar är så sjukt dryga. Går till halv fyra och sista lektionen är SO i 1h och 20min, då är inte klassen så jättepigg precis. Men men, två dagar kvar till helg, väldigt taggad för SM nere i skåne. Åker i två minibussar ner med laget, så roligt vi hade förra gången! Världens goaste gäng helt klart.

be a good one

Ingen kan väl ha missat den nya headern? Känns som jag byter varannan vecka men nu kommer den här få stanna ett tag. Väldigt nöjd över färgen faktiskt. Kom nyss hem från träningen och ska läsa igenom ett par sidor i fysikboken nu, prov på torsdag och vill vara väl förberedd. 

great day

ÅH vilken grym dag! Känt mig på toppenhumör hela dagen, folk har varit trevliga och nu väntas det käk och tv efter en bra träning, skönt va!! På torsdag fyller pojkvännen år, förberett med present och ska inhandla lite gott. I helgen väntas även SM med laget, taggad till tusen. Veckan är fullspeckad men jag gillar ändå när saker är planerade som sagt, en helg när inget händer kan ju vara skönt det med men bara ibland.
Ska även filma en liten filmsnutt till ett projekt vi håller på med på bildlektionerna i skolan, kommer filma "en typisk morgon" så roligt att få fixa i Imovie osv, men aja hörs imorgooon

måndagens

Tröja- Odd molly//Byxor-Dr.denim
Hemma från skolan nu och ska iväg så har lite bråttom, hörs sen!

cozyyy

Den gråa tshirten kommer från h&m och är ju inte lite snygg? Ska införskaffa mig den så fort jag får tid att åka in till stan! Älskar den gråa färgen och att den är ganska "bred". Även den tjocka tröjan är to die for. Den ser så mysig ut och hur fin är den inte där under halsen? 
Idag ska jag träffa pojkvännen och även plugga lite, NO redovisning imorgon, hörs ikväll!

fredaaaag

Fredag idag och bjuder på två gamla bilder på vad jag kallar en ordentlig matchladdning. Vann ju med tretton bollar så kan absolut rekomendera detta,hehe.
Mötte upp pojkvännen i stan idag efter att jag slutat, så mysigt så. Träffade även på frida och elsa och bytte ett par ord med dem. Var ju svinkallt ute imorse så vantarna fick faktiskt åka på! Ska bort till stallet nu faktiskt och fixa och dona inför morgondagens tävling, hoppas min lilla ponny är mer taggad nu än vad hon var förra tävlingen.
Headern är även på gång att bytas och borde vara färdig snart, hoppas ni kommer tycka om den, kram på er

plugg i massor

Har just nu paus i pluggandet. Spanskaprov imorgon och fy vad jag hatar det ämnet, men men..bara keep going. Hela nästa vecka kommer bestå av en mass NO känns det som. Det är dock lite roligare, men energi&effekt är väl inte favorit kapitlet,hehe. 
Aja, nog om skolan. Kom nyss hem från träningen, var väldigt trött och seg idag men det gick hyfsat bra i alla fall. Ätit lite frukt och en macka och bör fortsätta plugga nu, så himla tråkigt när man bara har det i huvudet hela tiden. Men antar att det är så för er flesta också? 31 dagar kvar till höstlov om jag inte har helt fel, vi får stå uuuuut, puss på er

stuff

 
-Kan vara jätteglad ena sekunden och vilja utrota hela sverige i nästa
-Är ganska framåt och positiv
-Älskar isvatten, kan dricka hur mycket som helst, men det måste vara is i isåfall,hehe
-Är fruktansvärt kär just nu
-Vill bo kvar i borås när jag blir äldre, så mysig stad!!
-Är en riktig planeringsmänniska..vill helst planera saker två veckor i förväg vilket är så jobbigt

studiedag

Vaknade runt nio idag. Satte på lite film och vid elva tog jag bussen ner till stan. Drog upp till bäckäng och träffade hanna. Vi stack sedan runt och kikade på lite saker i stan. Tog en liten lunch så de var mys!
Hade faktiskt tänkt att ta tag i allt plugg nu eftersom jag kommer vara ganska upptagen i helgen. Ska fixa lite käk och sedan sätta fart, puss på er

if I ever stop believe in me, I know I always can believe in you

Startade dagen med en dusch och gjorde sedan iordning mig inför ännu en skoldag. Fått reda på en massa saker som ska vara klara och som ska lämnas in, go plugghelg väntar..Tack och lov har jag studiedag imorgon, underbaaar känsla. Men ska in en sväng till stan för att kika efter lite saker, även möta upp Hanna. Blir nog en bra dag!
Och kan inte bara varit jag som tyckte att det var svinkallt ute idag? Frös om mina händer hur mycket som helst. Nu är hösten verkligen här. Längtar efter att kunna använda sköna koftor och tröjor utan att det blir för varmt.
 

good day


Nyss hemkommen ifrån träningen, kändes riktigt bra idag faktiskt! Stoppat i mig några mackor med juice till och ska jobba mig igenom några sidor i matteboken innan jag lägger mig. Denna måndagen har faktiskt varit en av dem bättre, skönt att man får en sån någon gång med. Klädsen idag var bara slapp och skön, jeans från gina och t-shirt från hollister. Hörs imorgon!

måndagmorgon

Måndag idag, var dock hyfast pigg när jag vaknade. Fixa mig snabbt och gick sedan ut en långpromenad med sigge, skönt! Ikväll är det träning som gäller. Knäet gjorde himla ont igår med det är mycket bättre idag, hörs senare
 

himlen är oskyldigt blå

Söndag idag och måndag imorgon, rätt depp över att denna helgen gått så fort..Gick upp vid sex idag och vid halv åtta igår så inte fått sova ut någon dag heller. Fick i alla fall tillbringa mestadels av helgen med min älskling så det förbättrade ju det hela. Inte haft så värst mycket plugg heller under helgen vilket är väldigt skönt!
Spelade även match emot borås igår, storvinst med 24-11,niceeee. Ska lägga mig ganska snart så jag klarar även morgondagen, kramis

funktionär

Hela dagen har tillbringats ute i tämta. Hjälpte till inne på banan och kan bara säga attt jag är såå trött just nu. När jag kom hem åkte jag till hestrahallen och mötte upp frida. Pratade även lite med pojkvännen. 
En tuff vecka i skolan väntar, hörs senare ikväll!

saturday

okej gott folk! Nu har jag tänkt och tänkt och tänkt. Hur ska jag få mer inspiration? Enligt mig, bättre bilder till
bloggen eftersom att för mig är det alltid det som spelar någon roll. Har jag ingen bild att lägga upp gör jag heller
inget inlägg, men nu ska ska jag börja ha med mig kameran VARJE dag, vilket kommer leda till bättre och roligare 
bloggning!!
Och ja, jag och robert kan göra en video tillsammans om ni vill det,♥

angående uppdateringen

Fått några klagomål angående uppdateringen..jag vet att den varit usel denna veckan men har helt enkelt haft noll inspo och ingen tid. Snälla underbara läsare, vad tycker ni om att läsa om? Vad uppskattar ni att jag bloggar om? Kommentera så blir det mycket lättare och roligare för mig att uppdatera, kramis

måndagens

Tröjan kommer från zara och brallorna kommer från lindex. Valde även att ha mina silvriga marenas idag då det inte alls var kallt ute. Började 9.40 och slutade 11.50, så skööönt. Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan plugga lite ikväll. Ingen träning för mig idag då jag blivit väldigt förkyld. Hoppas ni håller er friska!

for fall

for fall
 
for fall by ericahammar featuring a short sleeve v neck tee
Lite inspo till er alla som frågar och undrar över hur jag vill gå klädd i höst. Kanske inte exakt alla de här klädesplaggen men på ett ungefär. Scarfen i mitten är ju drömfin verkligen!

sunday

Åh så mycket tankar kring allt, ju mer jag tittar på min headerbild desto fulare tycker jag att jag är,hehe så den ska bort! Massa plugg ska göras osv.
Har i alla fall haft en mysig kväll med pojkvännen och hans föräldrar som kom föbi på fika! Kommer bli bättre update den kommande veckan.

at school

Är i skolan just nu och bör väl egentligen koncentrera mig lite på spanskan. Ikväll ska jag som sagt i väg och vara lite barnvakt, sötnosarna hade tydligen räknat ner dagarna tills idag, aww.
Var så himla trött när jag vaknade idag och min hals gjorde såå ont, men blir skola idag i alla fall. Orkade knappt göra iordning mig så blev bara några borsttag och sedan var det dags att springa till bussen. Hoppas alla får en fin fredag så hörs vi säkert ikväll!

småkusinerna

Filip har en bula över vänster öga som ni ser...stackarn sprang rakt in i en kruka,hehe
Imorgon ska jag agera barnvakt för mina småkusiner Sara och Filip. På listan står bolibompa och pizza! Dem är hur goa som helst så kommer säkert bli jättemysigt. 
Så efter skolan ska jag in till stan en sväng och sedan vidare till dem då. Imorgon är det ju även fredag (!!!) underbaaaart med helg..

onsdagens

simpel outfit idag, tröjan är ifrån american vintage och är huur skön som helst, brallorna kommer ifrån face (dr.denim) även dom jättesköna! Mamma och pappa har båda åkt på en rejäl förkyldning och igår frågade mamma mig om jag kände av något. Två timmar senare började jag få jätteont i halsen plus en jäkligt jobbig huvudvärk och ja, nu sitter jag här, har väl sammanlagt druckit tio koppar te så ja...så typiskt. 
Men stack ändå till skolan imorse eftersom vi ändå inte har några jobbiga lektioner under dessa dagarna. Idag är det även onsdag vilket innebär träningsfri dag, skönt!

friskis&svettis

Alla vi 9or på särlaskolan har en såkallad temavecka denna veckan. Idag har vi tex kollat på film och även kört ett träningspass på friskis&svettis, har även träning ikväll..puhh. Dock inte mycket plugg alls denna veckan vilket är skönt!

äntligen

Äntligen funkar allt som det ska här hemma igen. Nu kommer bloggningen att vara som vanligt!
Ska träna ikväll och sedan bara ta det lugnt, see ya