what if we're made for each other

Haft en härlig dag i skolan idag. Nästan haft ont i magen för den här redovisningen, men det gick superbra,underbar känsla faktiskt. Men borde nog sova snart för imorgon ska jag upp tidigt. Kl 08.00 ska jag träffa laget och så ska vi tillbringa hela helgen tsm på ett träningsläger,haha lär ju ha träningsverk? aja,puss

förra veckans

Så här gick jag klädd en dag förra veckan. Blusen kommer från chelsea, byxorna från h&m och klockan ifrån ur&penn. Varit hemma ifrån skolan idag pga feber och huvudvärk men har ändå gjort rätt mycket plugg osv. Just nu försöker jag få en muntlig redovisning att sätta sig på huvudet,så hörs senare

apple

 Har äntligen hittat kamerasladden så nu kommer det bli betydliget mycket mer bloggning. Slutade 12 idag vilket var himla skönt, åkte med mamma och handlade lite. Sitter och äter just nu och ska snart ta fram matteboken och räkna några tal. Sen har jag matteläxa,NO-inlämning,engelskaläxa plus en SO uppsats som ska vara klar snart,aja lika bra att sätta igång,kram

I really don't care anymore

frisyr-skolavslutningen
 
 

sunday

Var med hanna igårkväll och sedan drog vi till några och kollade på film där,mys. Åkte hem rätt sent och då sov hanna här. Idag vet jag inte riktigt vad som händer,var tänkt att jag skulle på spinning med laget men har dratt på mig en jäkla besvärlig förkylning så blir inget med det. Tar kanske en liten promenix sen istället.
Hoppas alla haft en bra helg,kram

 

pink

En gamal bild på mig när jag bär min rosa oddmollyblus,svarta byxor från gina och jacka från zara. 
Pluggade när jag kom hem ifrån skolan och jobbade på med en NO-redovisning som ska vara klar tills på fredag. Sedan stack jag bort till stallet och när jag kom hem därifrån så tränade jag och nu sitter jag här med en skål fruktsallad och plugg upp till öronen.Förlåt för mitt gnäll om allt plugg,inte meningen att göra er deprimerade också men ge mig lov..
 

kvällsmat

Nyss vart och tränat, underbart! Har ganska mycket i skolan just nu så därför har bloggen varit lite tom, men ska försöka hinna slänga in något inlägg då och då. Ska i alla fall göra klart svenskaläxan innan jag hoppar i säng, puss

first love

Haft en riktigt bra kväll med tjejerna! Massa skratt och god mat. Vet inte riktigt vad som händer imorgon,får se. Hoppas alla haft en bra helg i alla fall. Ska plugga lite imorgon på kvällen för har ganska mycket i skolan nu som ska in osv, skönt att vara klar med det i tid! 

loved you first

Så sjukt trött idag, härligt att det är fedag imorgon i alla fall! See ya

dröm

Åh gud så snyggt! Tänk er att ha på sig detta till våren när det inte är för kallt för klänning. Jag är dock inte så mycket för dyra festklänningar då jag inte tycker de kommer till användning så ofta. Däremot tycker jag det är huuur fint som helst med tex en vit klänning,skinnjacka och prime på sommaren. 
Något önskeinlägg som ni har? Kul att få lite ideér,kram

tuesday

Blev en ganska enkel outfit idag.Hade min jeansskjorta som kommer ifrån h&m, min klocka och ett par svarta denim. 
Vaknade hyfsat tidigt idag så hann ta en dusch och göra iordning mig i lugn och ro. Av någon anledning så har jag lyckats glömma kvar mitt busskort på bussen,men mamma skulle ringa västtrafik imorgon igen och se om busschafören hittat det,haha så lyckat..Ska i alla fall träna ikväll igen,så skönt! 

new watch

Fick dena snyggingen av mormor i födelsedagspresent. Blev jätteglad då jag gått och velat ha den ganska länge. Passar till det mesta vilket är ett stort plus. Funderar även på om jag ska införskaffa mig en i guldfärg,men det återstår att se. Är ju döläckert med en svart outfit med lite gulddetaljer.
 

powerwalk

Hej allihopa! Ska strax bege mig ut på en powerwalk. Mitt nyårslöfte var att bli lite mer hälsosam,men eftersom jag har lite svårt att stå emot all fruktansvärd god mat så får jag väl röra lite oftare på mig! Ska även börja äta frukost då jag vet hur viktigt det är.
Idag blir det nog ganska mycket träning, för efter promenaden så ska jag rida och ikväll blir det lite "egen" träning då vi har handbollsträning. Japp,får se om jag lyckas eller inte. Ha det bäst
 
 
 
 

free

Ja,ni har väl märkt att jag har en ny design. Tusen tack till min grymt fina vän evelina som gjort denna. Har i alla fall kommit hem ifrån skidbackarna nu. Borta bra men hemma bäst, ska gosa ner mig med någon film nu och sedan är det nog godnatt för min del. Men brukar sluta med att jag somnar vid 1 ändå så vi får väl se,kram.
 

lördag 2013

Första lördagen i år! Förhoppningsvis har jag det underbart i branäs just nu och jag hoppas att ni har det lika bra,skriv gärna lite förslag vad ni vill att jag ska blogga mest om osv,ser ju att ni är rätt många som läser så våga kommentera något förslag som ni har,jag blir bara glad. kram

sommar 2012

underbara midsommar!!
njöt av att få vara lite brun
åt en massa tårta
drog på en standardtur till liseberg
tillbringade några härliga veckor vid stugan i dalarna
on my way to the beach

gant

Köpte denna för ett litet tag sedan. Letat efter en skjorta som verkligen passar bra och som framförallt är skön. Finns så många som man knappt kan gå runt i för att de är så stela och obekväma. Men verkligen rekomendera denna!
 
 

boyfriendjeans

Här är vad jag bar första skoldagen efter sommarlovet. Den vita tröjan är ifrån en liten affär som heter Choice som  ligger i fristad. Den kommer dock ifrån tessie/chelsea men de har väl antagligen köpt in dem tröjorna.
Byxorna är ett gammalt par ifrån H&M. Jag fick de för ca två år sedan men använde aldrig dem för jag tyckte de var så fula,haha. Men fick en idé och börja slipa med lite sandpapper osv tills de blev ett par snygga boyfriendjeans. Perfekta att ha till en aning finare tröja,eller varför inte en slapp t-shirt? 
 

branäs

Japp,då åker jag emot kallare ställen! Kommer hem på söndag men har fixat många tidsinställda till er så ni kommer ha mycket att läsa under de här fyra dagarna,puss

packar

Packar inför imorgon samtidigt som jag fixar lite tidsinställda. Kommer säkert att packa med alldelles för mycket kläder samt glömma något viktigt,men jaja. Känner mig riktigt sugen på att få åka iväg nu faktiskt, mest tagit det lugnt under lovet så ska bli skönt att åka och göra något. Även fast jag inte får åka skidor så ser jag fram emot att  kunna ta det lite lugnt och fota lite härliga vinterbilder! Kollade in stugan vi ska bo i på nätet, huuur fräsch? Åh så himla fin var den, 12 imon bär det av! see ya
 

black and white

En bild ifrån min födelsedag den 21a. Hade en svart klänning på mig utan band som jag matcha med ett hyfsat brett silverhalsband från gina. Så snyggt med svart och silver när man vill vara lite uppklädd.
Har inte hänt så mycket idag, mest varit hemma och tagit det lugnt,men det är skönt det med ibland. Ska be mamma köpa med sig lite smått och gott hem ikväll då jag åker till Branäs med min konfagrupp imorgon,supermysigt!! Kommer dock inte åka skidor pga mitt knä,men hoppas på att kunna ta fina bilder. Ha en bra onsdag alla!

2013

Okej,känner att jag har lite väl mycket fritid ibland och ganska kul är det ju faktiskt att blogga så jag kör på (ännu) ett försök till! Dessa bilder togs igår när jag hade mina fina vänner Lovisa och Evelina här. Hoppas alla hade en rolig kväll igår.