gant

En ny godbit till garderoben. Ska strax bli upphämtad av frida och sedan åker jag, hon och fia till hennes stuga och stannar där tills imorgon. Kommer nog bli hur mysigt som helst, kram

den perfekta svarta

Gud va jag har letat efter den där svarta perfekta långärmade tröjan och igår tror jag att jag hittade den. Var ju med mamma i knalleland före jag träffade frida så fann jag denna inne på b.young. Den är som en second female blus i materialet och öppningen i ryggen är så fin.

stan

Kom nyss hem ifrån stan efter att ha varit och träffat min efterlängtade vän frida. Vi tog en sväng på stan och avslutade sedan med en fika. Hittade en vit gant kofta inne på jolina som jag kikat på ett tag nu så köpte den. Bild på den kommer, har även lite andra nyinköpta kläder som jag inte visat så det kommer någon gång i veckan.
 

äntligen hemma

 Kom hem ca halv 6 imorse och kan bara säga en sak, så skönt att vara hemma igen! En massa folk man saknat och en massa vanor som man längtar att få komma tillbaka till. Har haft två helt underbara veckor nere i Kroatien. Varit strålande sol varje dag så har tillbringat mycket tid i havet och på stranden. Har även hört att ni läsare haft två riktigt fina veckor också? Skönt med svensk sommar i alla fall.
Har mest legat och degat framför tvn idag men ska snart ta och packa upp alla kläder osv, hörs imorgon
 

Hawaiian tropic

Var kvar uppe i bohuslän ända till i tisdags, därav ingen bloggning. Imorgon åker jag iväg till kroatien och har inte hunnit fixa någon gästbloggare så det blir en paus på två veckor. Min instagram kommer uppdateras ofta så följ mig där, ericahammar heter jag där. 
Ikväll funderar jag på att dra in till stan på kvällen, men inget bestämt än. Hörs senare idag!