missoni

 
simpel
 
simpel by ericahammar featuring a knit hat
Har verkligen fått upp ögonen för märket missoni och deras kläder på sistonde. Deras mönster är så sjukt snygga och fina. Lyfter verkligen upp en vanlig simpel outfit, nästa inköp kommer helt klart vara en missoni halsduk. De har även andra fina saker, som tex filtar och handdukar osv, ååhh.

december

Hemma efter en fullspäckad dag! Var dock en lugn dag på praon vilket jag behövde!! Slutade fyra och åkte direkt och träna inför lucia. Sedan var det träning på kvällen, så nu är jag sådär härligt slut. 
Börjat få lite smått panik inför detta med julklapparna som måste inhandlas, nääär ska jag hinna? Får försöka hinna iväg en sväng på lördag kanske. Hoppas alla haft en fin dag:))

for the cold winter

 
cold
 
cold by ericahammar featuring long bootcut jeans

1 advent

Äntligen äntligen äntligen december!! Som jag längtat. Nu saknas bara lite snö, julgodis och granen som ska in. Äntligen lite mysfeeling. Lördagen bestod av match och sedan spenderade jag kvällen hos mitt hjärta. Gud vad det behövdes. Praon tar kål på mig och jag är inte sugen på att gå upp klockan sex varje dag ännu en vecka. Trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag längtar faktiskt till skolan nu. Framförallt till julavslutningen. Skynda.