tyvärr

Har tyvärr inte hunnit göra ett enda tidsinställt inlägg, har haft fullt upp med att packa och allt (haha låter som om jag ska vara borta tre månader..) Var i god tid men slutar alltid med att jag ändå står och packar sista minuterna...aja, hörs på torsdag!
 
 

SVAR

blev lite konstigt då jag fått klippa lite och ljudet på datan bara lagt av, så har i stort sett bara fått chansklippa,men hoppas att det duger!

västkusten

gammal bild
Blev aldrig att jag åkte ner till stan igår kväll, i stället stannade jag hemma och packade lite inför imorgon. På förmiddagen ska jag på min kusins konfirmation och på eftermiddagen åker jag mot västkusten för att tillbringa några härliga dagar vid pojkvännens stuga, ska bli så skönt att bara kunna komma bort ifrån borås ett tag. Senare i sommar åker ju jag till kroatien och han till frankrike så får passa på att umgås när vi kan. 
Har dock som vanligt problem med att packa ner det jag ska ha på mig..packar alltid ner fööör mycket kläder men men.
Fixar några tidsinställda så ni har en massa att läsa medans jag är borta (är tillbaka vid datan senast på ons-tors)  och till alla som undrar, videon håller på att laddas upp så håll utkik!

ceasarsallad

Var ute och åt med familjen igår, blev en himla god ceasarsallad för min del,mums! Vaknade nyss och har fixat iordning en blåbärsmoothie som jag ska dricka upp innan jag ska ut och springa. Ikväll tror jag att jag ska ner till stan men beror helt på vädret, ska i alla fall hinna spela in videon innan dess, så kommer den upp så snart som möjligt! Roligt att så många tog sig tid och frågade något,kram
 

blommigt

Införskaffade mig dessa idag. Har kikat lite på dem för ett tag sen men var lite osäker på om jag skulle använda dem någon gång, men idag köpte jag dem. Tror de kommer passa bra till en vit tisha och silver smycken ex. De sitter i alla fall hur bra som helst och är så grymt sköna!

26 juni

Klockan är snart ett på natten men tänker ändå sätta på ett avsnitt av pll, helt sick va beroende man blir!! Haft en jättemysig dag tillsammans med pojkvännen och efter att han åkt hem vid 11 så träffade jag hanna. Vi gick ut och tjöta lite och sen gick hon hem strax efter 12. Glöm inte att fråga på frågestunden (vilket ni kan göra häääär), videon kommer förhoppningsvis ut imorgon kväll!
Var ju även rea på joel och jolina idag i borås, gick dock inte på den eftersom jag verkligen inte klarar av att vara i ett sånt "litet" rum med så många människor samtidigt (jolina är inte så jättestort, ungefär lika stort som tessie i göteborg) så skippade helt enkelt det!

FRÅGESTUND

Väldigt längesen jag hade en frågestund faktiskt! Passa på att fråga om allt som ni undrar över, spelar ingen roll om det handlar om vänner, kläder eller min vardag osv. Kommer svara i ett videoinlägg så skynda er och ställ en massa frågor. (Accepterar kommentarerna innan videon kommer ut). Svarar på era frågor när jag känner att det är tillräckligt många men blir innan torsdag i alla fall.

midsommar

foto- evelina 
Hade en jättebra dag igår! Åkte först ut till hofsnäs där vi gick runt och titta lite och åt lite glass oså. Var dock hur varmt som helst så åkte hem efter ca två timmar. Senare vid fem åkte vi hem till de som följt med till hofsnäs och åt grillat och hade det allmänt mysigt. Jag och Evelina drog ut och fotade lite (vilket ledde till ny header,tack fina du). 
La mig vid halv ett på natten och sov till middagen idag. Ikväll ska vi iväg till mina kusiner och äta gott. Kram

 

just nu

Sitter ute i solen och har planerat att sitta kvar här ett tag till. Inga planer alls för idag så tänkte sätta på några avsnitt av pll och bara njuta, hörs senare
 

juni

Kom hem vid sju tiden efter att ha varit iväg med några vänner. Åkte till en sjö borta i bredared och det var himla varmt i vattnet faktiskt! Vi fika och hade det allmänt trevligt. 
Solen har lyst över borås idag och kan tänka mig att det varit fullt på nästan varenda uteservering! Får se vad som händer ikväll,kram

bio

Jag och två andra vänner bestämmde oss för att gå på bio idag. Blev "Den store Gatsby" och enligt mig så var den riktigt riktigt riktigt dålig faktiskt. De däremot tyckte den var jättebra men men.. Var i alla fall roligt, brukar inte vara den som kollar på så mycket bio och det märktes eftersom jag hade väldigt många biokort kvar, samt ett från 2011.
Kom hem nu så ska strax gå och lägga mig. Bjuder på en helt osminkad erica, men detta hade jag i alla fall på mig, natti

nytt i garderoben

 
 
 
 

konfirmation

Kom på att jag inte hunnit berätta någonting om min konfirmation. Jag konfirmerade mig i alla fall ute i Bredareds kyrka. Vi var en liten grupp på sju personer men vi blev alla väldigt bra vänner. 
Tycker verkligen att min konfirmationstid har varit väldigt lugn! Vi slapp det där med att man ska gå på typ 30 gudstjänster osv, tror vi gick på ca fyra och jag missade även någon men det var liksom lugnt det med.
Kommer sakna alla men som tur är har vi ibland ungdomsträffar ute vid kyrkan. Där träffar vi även 97orna som konfirmerade sig förra året. 
 
 

zara

Den här var en av de tröjorna jag fick med mig hem. Fann den inne på Zara och den är verkligen hur skön som helst! Som ni ser är den djup i ryggen och fick tyvärr ingen bra bild alls på den framifrån. Har blivit ganska svag för tröjor som är djupa eller v-ringade i ryggen. Den passar både till vardags och när man vill vara lite "finare", perfekt!
 
 
 

lördag

Vaknade halv åtta imorse och då var det dags att ge sig iväg till stallet, där har hela förmiddagen spenderats. Har fixat mig lite nu och ikväll väntas det grillning med familjen! Kommer visa er en tröja idag som jag köpt i göteborg, åh vill så gärna att det ska bli en aning varmare så man kan gå runt i kjol och shorts..Riktigt snyggt med en vit "spets"kjol (finns en massa på H&M tex) och en vit slapp t-shirt till.
 
 

black dress

Fyndade denna svarta klänningen för ett litet tag sedan! Har inte kunnat använda den än men funderar på att ha den ikväll på kalaset. Fann den inne på H&M och blev så glad, för var verkligen i behov utav en vardaglig klänning. Älskar att den är lite djup i ryggen också.
 

NYSTART

Hoppas verkligen inte att ni hatar mig för att jag alltid säger att jag ska börja blogga men ändå inte gör de? I alla fall så tänkte jag köra på en nystart nu när sommaren kommit igång och jag har tid. Hoppas verkligen att ni som fortfarande läser min blogg stannar kvar och att nya läsare hittar hit! 
I går var jag i göteborg och fick med mig lite fint så tänkte att visa er det imorgon! Vid fem ska jag på kalas och innan dess ska jag hinna träna så see ya,