no inspo

Please help, har verkligen ingen inspo alls till att blogga. Känner ingen motivation, snälla, kommentera vad ni vill läsa och se här på bloggen så lovar jag att fuxa de. Önskeinlägg osv! puss

snart lov vänner

Fredag imorgon vilket är sjukt skönt. En veckas lov planerad och den sitter otroligt bra. Skoltrött och allt på en och samma gång..Robert sov hos mig natten till idag, fixade frukost och sedan var det dags för en ny skoldag. Han och hans familj får även ett nytt tillskott till familjen imorgon, nämligen en liten labbis, sjukt söt på de bilderna jag sett i alla fall. Annars då? Jo, som sagt lov. Orkar inte tjata på om de längre men vi hörs imorgon, sleep tight

ny vecka

Ny vecka och nya tag. Snart lov vilket kommer så såå skönt. Inga planer än mer än att jag nog ska in till göteborg någon dag och kika lite. Har inte heller något prov den här veckan vilket är rääätt skönt. Men vi har haft väldigt mycket de andra veckorna så ja.
Ska snabba mig ner nu och äta lite frukost innan jag går en sväng med sigge och sedan springer till bussen. Även ledig på onsdag, eller ledig och ledig, vi kommer få en läxa av alla de ämnena vi har den dagen så kommer nog få plugga lite här hemma i alla fall. Puss

some answers

Okej, helt glömt av att svara på era frågor som kommer in under veckorna, men här är some answers i alla fall.
Dricker du alkohol? nix:)
För du har väl vänner som gör det? stämmer
Vart köpte du fodralet? Tara
 
Går du på kunskap? Nej, jag går på särlaskolan, med inriktning Matte/No!
Hej,vad tycker du om bäckäng? Känner du någon som går där? kram! Hejsan, jag tycker bäckäng verkar som en skön skola, alla får ha sin egen stil osv. Ja, jag känner några stycken som går där. kram:)
Hur lång tid tar det egentligen för dig att göra iordning dig på morgonen? Beror helt på vilket humör jag är på när jag vaknar. Ibland har jag liksom lust att sminka mig och ta god tid på mig, men ibland slänger jag bara på lite puder och mascara oså. Så beror på, men minst 20-30 min i alla fall. 
Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? älskar din blogg!!:D Först och främst,taaack. Jag och robert har varit tillsammans i drygt fyra månader, men känt varandra väldigt länge, samt varit tillsammans förut.
Är du fortfarande lika kär i Robert som du var i början? Ja helt klart, om inte mer!
Lägg ut mer kort på dig och din kille, så söta tillsammans på de bilderna jag sett på insta verkligen!! Hoppas de håller länge! Åh tack sötan, det ska jag absolut göra:))

helt galet

Herregud vilken kväll. Vid halv 8 skull jag börja plugga, vilket jag gjorde till ca halv 9. Sedan kände jag bara hur mina ögonlock sakta började stängas (jag har sovit otroligt dåligt i två dagar nämligen), så jag sa till mamma "väck mig vid halv 10, så sover jag en timme). Vid halv 10 vaknade jag då men råkade somna om, för jag var så sjukt trött. Vaknade sedan av att rummet var kolsvart, och klockan visade 01.30,faaan tänkte jag. Det var bara att gå ner och sätta sig vid köksbordet och skriva allt som jag tänkt skriva på provet och kolla så jag kunde allt. Sedan la jag mig igen vid 3,helt jäkla galet egentligen. Liiite trött jag är nu. 
Skönt att få det där jäkla provet gjort. Men men, ikväll är det som vanligt träning och sedan tror jag robert sleepar här. Puss

15/10

Befinner mig i skolan at the moment. Ikväll är det plugg som gäller. Ska bli så skönt när provet är gjort. hörs senare idag med lite mer ordentliga inlägg,kram

give me a forever that we both can share

Nu börjar jag fasktiskt längta lite till snön och julen. Så mysigt när man vaknar på morgonen och det är helt kolsvart ute, i för sig så kanske man inte blir så mycket piggare utav det, men det är ändå mysigt. Hinner tyvärr inte skriva alls mycket nu, måste fortsätta med fysiken, puss

monday

 
Godmorgon folks! Hela gårkvällen spenderade jag framför No-boken, öppet prov på torsdag vilket innebär att man får blanka papper och så ska man skriva allt man kan om atomer och kärnfysik. Men men, ska snabbt äta upp resten av min frulle och sedan springa till bussen, börjar 09.40. Vill även påpeka att bilden är tagen igåååår. Puss och kram, och så kämpar vi oss igenom denna måndagen tillsammans.

marc by marc jacobs

Köpte detta nya fodralet igår. Så behövligt då mitt förra datafodral var så fult. Vi fick ju macbooks när vi började 7an så haft det datafodralet i snart tre år, så behövde byta ut det fakstiskt. Fick väldigt olika respons när jag frågade vilken färg jag skulle köpa, men blev det svarta fodralet. Kände att jag inte kommer tröttna osv på den färgen liksom, och den passar till allt.
Sen har jag fått hundra frågor om vart jag tänkt köpa det/ vart det finns och även hur mycket det kostar. Det finns då på Tara och Raglady. Kostanden beror på vilket storlek man ska ha, finns i 11tum, 13tum och 15tum. 13 är den vanligaste (den jag köpte, som passar mac) och kostar 600 kr.

saturday

Jag och mamma åker till kungsbacka vid tolv ungefär. Ska till freeport och kungmässan. Ikväll ska jag träffa pojkvännen, fyra månader. Tiden går så fort, men älskar han lika mycket nu som innan, om inte mer. Hoppas alla får en grym lördag, kameran kommer följa med så ni får lite uppdate ikväll.

glass med varma hallon

Dagens fredagsmellis, glass med varma hallon, mums! Kom hem från skolen nyss och ikväll ska jag till pojkvännen. Inte träffat honom på ett tag nu så de blir mys. Fick även reda på att jag har A i spanska..najzzz.
Hoppas alla får en bra fredag, puss
 

oktober

Fick ju lämna in min mobil förra veckan vilket inte är så där toppen kul. Saknar att bläddra runt på instagram och se samma bilder tusen gånger för att man har tråkigt, ljudet av tangenterna när man smsar och ja i helhet själva Iphoneljudet..firstworldproblem typ..
Tänkte även berätta för er att eftersom jag får en del frågor då och då så tänkte jag ta och svara på alla dem varje fredag. Om det inte är någon "akut" fråga. Så varje fredag kommer ni få svar på alla frågor.

hej fredag

Med en kopp oboy och träning på gång så hälsar jag denna fredagen varmt väkommen. Matteprov idag som gällde. Egentligen bara A-delen idag och B-delen skulle varit imorgon, men eftersom att lektionen räckte till och jag kände att jag inte kunde öva mer än vad jag redan gjort, så valde jag att göra båda delarna idag. Så skönt att ha det gjort också. Denna helgen kommer sitta väldigt fint.

vilken av dem?

Detta är en investering jag funderar på att göra på lördag. Dock vet jag inte vilken av dessa två jag i så fall skulle köpa? Den svarta är ju helt klart stilrenast och passar till allt, dock så tycker jag den knallrosa är så fräsch och fin. Den syns ju lite med, den svarta kanske är lite tråkig. Snälla, vad tycker ni? Svart eller Rosa?

wednesday

Skönt att sluta tidigt idag! Tog på mig mina svart dr.denim och min vita american vintage tröja, skönt en onsdag som denna. Måste ändå säga att det känns mer som torsdag/fredag idag, måste hela tiden påminna mig själv om att det faktiskt fortfarande är två skoldagar kvar.
På lördag åker jag och mamma till kungsbacka för att kika lite i affärer. Tänker införskaffa mig en ny vinterjacka och lite annat smått. För tillfället spyr jag på min garderob så den behöver verkligen uppdateras lite.
 

godmorgon

Godmorgon folket! Var ganska pigg när jag vaknade idag, vilket var skönt. Går endast till 12 idag så ska faktiskt hem och plugga lite sen. Har matteprov denna veckan så behöver gå igenom lite osv. Rätt mycket saker i skolan faktiskt. Värst är ju nästan när man har en massa småsaker hela tiden, sånt som man knappt tänker på att man ska göra, glosor, bokrecentioner osv. Fixade en lista igår på de sakerna som jag har att göra, så jag kan bocka av och har koll. 
Så mycket skolprat just nu känns det som, men lov om cirkus tre veckor (??) vilket passar väldigt bra. Hoppas alla får en bra dag in school så hörs vi senare,kram

mina hjärtegull

 

leo

En liten sneak peak på ett par nya brallor. Vart förälskad i sånna här lite baggy byxor sen jag såg dem men aldrig fått tummen ur och köpa några, så tack mammi♥
Haft gymnasieinformation hela dagen idag. Ca 10 skolor som upplyst oss om varför vi ska välja just deras skola..puhh. Varit stensäker på mitt val ända fram tills nu men hoppas på att jag kommer till den känslan efter ikväll, då vi ska på gymnasiemässa på skolan. Elever osv från olika skolor kommer dit och så får man gå fram och fråga sånt man undrar över tex. Kan tänka mig att många 98or har panik och beslutsångest? Men det löser sig!
 

inspiration a la weheartit


äntligen fredag

hello mates! Sitter just nu i skolan, så jädrans skönt med fredag. När jag kom hem från skolan igår så tränade jag och sedan satt jag med en massa plugg hela kvällen, därav ingen bloggning. Ikväll ska jag och pojkvännen på bio, "familjetrippen" den verkar rolig oså så det blir nog najs. Efter de följer jag med honom hem. 
Fick plugga mig igenom några sidor i matteboken igår, måste faktiskt säga att de var nog det jobbigaste kapitlet jag gjort. Fy vad man fick sitta och klura..men nu är det gjort vilket är en skön känsla.Bjussar på en brun och härlig bild ifrån kroatien,ååhhh ta mig tillbaka!
 

svar på tal

"vart kommer den tjocka tröjan ifrån? :)"
"undrar precis samma som personen där uppe, var är tröjan ifrån? :)"
//SVAR: Tröjan kommer häääärifrån. Kan hålla med om att den är hur fin som helst, dock ligger den på ett rätt saftigt pris, 2700 kr. Men man kan ju absolut hitta liknande tröjor! Så fint och skönt nu till hösten/vintern.
 

myskväll

Lugn träning idag, var hemma vid nio tiden och har ätit och ska ta det lugnt framför svenska hollywoodfruar nu. Fick verkligen paniiik innan när min mobil plötsligt bara la av..ljudet har inte funkat sen innan sommaren (bara om man har i hörlurarna) så jag ska lämna in den, men har bara inte fått tummen ur och göra det än. Men i alla fall, så lyssnade jag på musik och så blev den bara helt svart, så kom det satans äpplet upp och sen förblev den svart. Höll inne "on-off" knappen huuuur länge som helst, även hemknappen men den ville inte sättas igång igen, kan även tillägga att den hade 42% batteri. Men när jag kom hem så testade jag med att kombinera med att trycka på både hem och on-off knappen och då sattes den på..oooorkar inte va jobbig den ska vara..men men, något datasnille som vet vad som kan ha hänt??